Cine Suntem?

Misiunea Noastră

    Misunea noastră este să creăm un cadru solid pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor prin furnizarea de acces la educație. Suntem conștienți că doar prin educația ne putem depăși condiția și, prin urmare, ne străduim să eliminăm barierele care împiedică copiii să își urmeze visurile. Facilităm accesul la resurse esențiale precum locuință, utilitați, hrană și îmbrăcăminte, pentru a asigura că fiecare copil trăiește în condiții care îi permit să se concentreze pe învățare și să se dezvolte în mod optim.

Echipa

Motoul care mă ghidează este că viața nu constă doar în a trăi , ci în a ști pentru ce trăiești. Experiențele prin care am trecut m-au învățat să înțeleg și să simt pe pielea mea ce înseamnă neajunsurile, neacceptarea și neputința. Aceste trăiri m-au determinat să depun eforturi pentru a ajuta pe cei aflați în nevoie. Sunt profund convins că cel mai important lucru în viață este să ne pese de cei din jurul nostru. Îmi doresc să-mi construiesc viața continuând să-i sprijin pe alții.

Viața m-a pus deseori în fața obstacolelor, totuși, credința mea mă înalță și mă îndeamnă să ajut pe cei aflați în nevoie. Ca membru fondator, caut să mă dedic cât mai mult pentru a aduce lumină în viețile lor. Chiar dacă sunt mai introvertit, inima mea este plină de căldură și compasiune pentru cei din jurul meu. Cred că impreună putem aduce schimbarea în lume, știind că fiecare gest de bunătate poate schimba viețile oamenilor într-un mod profund.

Pot să mă numesc un om fericit și binecuvântat, datorită faptului că am avut o copilărie marcată de dragoste și sprijin. Iubirea care mi-a fost împărtășită de către oamenii ce mă înconjurau m-a ajutat să depășesc obstacolele vieții și m-a determinat să îmi creez un scop, și anume acela de a dărui iubire și sprijin de orice fel la rândul meu. Am făcut o pasiune din procesul de restaurare, fie că este vorba despre obiecte vechi sau suflete rănite. În lumea mea, fiecare deteriorare ascunde un potențial de transformare. Ca un laitmotiv în viața mea, îmbrățișez cu putere cuvintele: „Nimic nu se pierde, totul se transformă.

Scroll to Top